Presentació

CURS 2023-24

Una escola amb un model educatiu fet a  mida

L’escola Santa Maria Pare Manyanet pertany a la Congregació de Fills de la Sagrada Família, fundada per sant Josep Manyanet l’any 1864. Promou la formació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món.
 El nostre Col·legi és de tres línies, concertades amb la Generalitat de Catalunya en totes les seves etapes educatives (Infantil, Primària i Secundària)

DOCUMENTS INICI DEL CURS

Aquí trobaràs els documents importants pel funcionament d'aquest curs.

Sortides

Instància sortida de menors

Entorn

Permís de sortides per el poble

Fàrmacs

Administració fàrmacs crònics

Fàrmacs

fàrmacs puntuals

Eines

Petició ús escolar eines digitals

TIC

Assumpció responsabilitat eines tic

Calendar

Calendari Curs Escolar lectiu

OFERTA EDUCATIVA

 

Al Pare Manyanet de Blanes podeu gaudir des dels tres anys fins a la majoria d’edat. A la nostra escola podeu cursar Educació Infantil, Primària, Secundària.

PROJECTE EDUCATIU

 

Utilitzem metodologies d’aprenentatge centrades en l’alumne/a . Els mestres desenvolupen la seva tasca, cercant que cada un dels alumnes desenvolupi al màxim les seves capacitats.

IDIOMES

 

La llengua estrangera és molt important en la societat actual, per això en el nostre centre podràs trobar classes extraescolars de molts idiomes.

SERVEIS EXTRAESCOLARS

 

L’escola ofereix una gran diversitat de serveis que faciliten la gestió familiar. Casals d’estiu, menjadors, acollida matinal, biblioteca escolar…