Menjador

MENJADOR

L’escola disposa de cuina i menjador propi al servei dels alumnes que ho desitgin. El dinar es fa cada dia en la cuina de l’escola.

.

A més a més, s’ofereix servei de biblioteca de les 14 a les 14.45h

El Col·legi disposa d’instal·lacions de menjador i cuina pròpia, on diàriament es preparen els menús dels escolars que utilitzen aquest servei, amb productes frescos i de primera qualitat.

Els menús de l’escola inclouen les adaptacions requerides per a al·lèrgies o intoleràncies de diferents tipus.
L’estona de dinar és un moment important. En aquesta estona, els infants i joves sempre estan acompanyats pels monitors propis del centre, qui promouen bons hàbits nutricionals i socials, indispensables per gaudir d’una vida saludable. També es fan càrrec de què els alumnes mengin educadament i adequadament , a més d’ estar a la seva disposició i vigilància després de dinar.

La seva organització i gestió la té subcontractada a una empresa especialitzada en menjadors escolars, «Manyanet Serveis amb  Ametller Origen Escoles»

 

Aquest any s’ha confiat en l’empresa Manyanet Serveis per oferir aquest servei.
La nostra proposta alimentària es basa en els paràmetres aconsellats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, a més de ser una oferta atractiva especialment enfocada als alumnes.

Horari: 9-13h i de 15-17 amb una hora complementària.

MENUS

Menús Curs 23-24

Ús del menjador i normes de comportament.

BON MENJAR DE PROXIMITAT