Espai TIC

La nostra escola està compromesa amb la innovació pedagògica. Això implica ser una escola preparada per a la innovació tecnològica i digital. La Comissió TIC juntament amb tot el claustre de professors s’encarrega de tenir el centre digitalment preparat i totalment equipat per poder donar als alumnes totes les eines i oportunitats necessàries per ser competents en l’àmbit digital, computacional i audiovisual.
Des del centre promovem l’ús de diferents suports electrònics i digitals en totes les etapes. Actualment, a l’escola disposem d’una gran varietat d’eines i suports digitals.

CHROMEBOOK 1:1

Des del cicle Superior i passant per tota la secundària els alumnes estan immersos en el projecte 1:1 amb dispositius personals. En aquest cas els chromebooks. Amb aquests dispositius els alumnes segueixen tota la pràctica planificada pel docent dins de l’entorn educatiu Google.

IPAD COMPARTIT

A les etapes d’infantil i primària els alumnes tenen a la seva disposició Ipads compartits amb els que complementar la pràctica educativa i poder seguir amb la recerca d’informació tan necessària en alguns projectes de comprensió.

ROBÒTICA

Des de ben petits donem l’oportunitat als nostres alumnes de començar a endinsar-se en el món de la robòtica i la programació. A infantil (Bee-bot) a Primària (Scratch Jr. 2.0) i a Secundaria (LEGO Mindstorms EV3).

PDI [Pissarres Interactives Digitals]

En totes les aules els alumnes tenen al seu abast una pissarra interactiva digital en la que poden interactuar amb els jocs, activitats i/o sessions que el docent els hi proposi. Amb aquesta eina els mestres aconsegueixen oferir sessions més dinàmiques i interactives.

AULES DE CHROMA

A l’escola disposem de dues sales Chroma a l’abast de tots els cursos del centre. Aquestes s’utilitzen en les hores curriculars marcades pel Currículum i també com a sala compartida per realitzar gravacions de video i so.
Aules informatica

AULES D'INFORMÀTICA

A l’escola disposem de dues sales d’informàtica a l’abast de tots els cursos del centre. Aquestes s’utilitzen en les hores curriculars marcades pel Currículum i també com a sala compartida per seguir amb les activitats planificades pel professorat.

ROBÒTICA LEGO

Des de ben petits donem l’oportunitat als nostres alumnes de començar a endinsar-se en el món de la robòtica i la programació. A Cicle superior i Secundaria (LEGO Mindstorms EV3).

PROGRAMACIÓ ARDUINO

A l’escola disposem de eines Arduino per treballar la programació, electrònica i el pensament computacional. També reaitzem projectes STEAM.

EINES GOOGLE

A l’escola disposem de domini Google For Education on els alumnes disposen de totes les eines que ens ofereix el món Google. Tant els alumnes com el professorat gaudim d’aquest servei.
Espai TIC