Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Logo Moodle

Pastoral a l'escola

 

Jesús, amb tu compartim la motxilla

OBJECTIUS

 

Com a escola cristiana catòlica aquest departament s'encarrega d'ambientar i impulsar la programació i realització de les iniciatives i activitats per l'animació cristiana de l'escola. També vetlla perquè el conjunt de l'acció educativa es dugui a terme d'acord amb l'estil educatiu cristià de les escoles del Pare Manyanet.

 

Des de l’Equip de Pastoral es procura que la pastoral no sigui un element aïllat dins de l’escola sinó que tota l’escola respiri pastoral. Per això, volem promoure la formació integral dels alumnes d’acord amb l’estil de vida de l’Evangeli de Nazaret per a construir-se com a persones solidàries i compromeses i així poder millorar la societat i el món.

 

Algunes de les activitats programades són:

 

PREGÀRIA DEL MATÍ

 

El moment de reflexió i pregària amb què iniciem cada jornada.

 

CLASSES DE RELIGIÓ

Durant tota l'educació escolar des de P3 fins a 4t d'ESO els alumnes treballen l’àrea a través de projectes de comprensió.

 

CELEBRACIONS A L'ESCOLA

Es realitzen seguint els diferents esdeveniments de l'Any Litúrgic.

 

VOLUNTARIAT

 
   


Amb el grup de voluntaris realitzem activitats diverses de voluntariat tan a l’escola com fora i participem de campanyes solidaries com ara el Gran Recapte.

 

MANYANET SOLIDARI

Col·laboració amb les obres apostòliques que els Fills de la Sagrada Família tenim en països de Llatinoamèrica i Camerun.