Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Logo Moodle

Pastoral a l'escola

Pastoral

CAMPANYA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS

CÀRITAS INTERPARROQUIAL de Blanes, com cada any, realitza la campanya de recollida d’ aliments per les persones necessitades del nostre poble.

L’ escola és un punt de recollida. Tots els que voluntàriament vulgueu col·laborar, recordeu que teniu temps fins el dia 18.

Veure més

CELEBRACIÓ D’INICI DEL CURS 2014-2015

CURS 2014-15

Els alumnes d’ESO hem fet la celebració d’inici de curs a la capella per cursos. Sota el lema “Amb tu puc ser més” hem llegit l’evangeli i hem fet unes pregàries i unes ofrenes per animar-nos en la nova tasca que estrenem.

Els alumnes d’EI i EP hem fet la celebració, per primera vegada, al pavelló. Estava previst fer-la a la Parròquia, però el temps estava molt insegur i hem preferit no arriscar-nos a quedar remullats. L’experiència ha estat força bona i tots ens hem comportat i participat de manera adequada. Cada classe ha ofert una caixa plena de bons propòsits pel curs que comença i hem pregat i cantat tots plegats.

L’objectiu que ens proposem per dur-lo a terme durant tot el curs 2014-2015:

La creativitat, la innovació i l’excel·lència .

Com sempre, el fet d’estar junts i portar-nos tant bé, ha resultat emocionant.

BON CURS A TOTS!

DSCN1282

DSCN1308

DSCN1310

DSCN1315

IMG 4164