Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Logo Moodle

Beques i premis

Resultado de imagen de The fonix                 

Resultado de imagen de riera gubau

Es convoca el "10è. Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya" (THE FONIX 2017). Els organitzadors del concurs es reserven el dret de modificar aquestes Bases en qualsevol moment si per motius  d’organització, realització o funcionament ho consideren necessari; en aquest cas hauran de fer una notificació prèvia de les modificacions als interessats amb la suficient antelació.
Els centres educatius, a través dels seus responsables de centre al concurs, es donen per assabentats d’aquestes bases i del funcionament intern del concurs.

La participació al “10è. Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya” o “THE FONIX 2017” implica l’acceptació d’aquestes Bases en la seva totalitat.

 

Es concedeixen inicialment 65 beques per a estades d'aprenentatge destiu al Regne Unit, Irlanda i els Estats Units.

La Comissió de Selecció de la Fundació ha resolt la convocatòria de beques de les modalitats "A" (estades d'aprenentatge d'estiu al Regne Unit, Irlanda i els Estats Units).

S’han  concedit inicialment  65 beques a alumnes d'ESO, batxillerat i cicles formatius de Santa Coloma de Farners i de la comarca de la Selva. Es distribueixen en 39 beques d’estades de quinze dies al Regne Unit i Irlanda i 26 per a estades de quatre setmanes , entre les quals setze als Estats Units.

Enguany s'han presentat un total de 285 peticions de beca en la modalitat "A" i cal destacar, respecte altres convocatòries, les altes qualificacions acadèmiques dels sol·licitants.

Totes les beques s'han concedit per estricte ordre de mèrits acadèmics dels sol·licitants i ara s’obre el període presentació de comprovants i acceptació de les beques.  També , com es fa cada any, es concediran algunes noves beques fins arribar a dedicar-hi el total de 150.000 euros pressupostats.

En el document adjunt hi podeu consultar la relació de beneficiaris.