Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Logo Moodle

Acollida

El servei d’acollida matinal

Què és el servei d’acollida matinal?

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’AMPA posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, de de les 8:00 hores fins a les 9:00 hores, durant tots els dies lectius.
Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares comencen a treballar molt d’hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

Com funciona el servei?

L’entrada al servei d’acollida es fa per la porta de la biblioteca. L’espai destinat per utilitzar el servei és la biblioteca de l’escola, un lloc tranquil i agradable on els nens i les nenes poden realitzar les activitats proposades. Pels més petits les activitats poden ser jocs de taula, puzles,encaixos contes… Pels nens que són una mica més grans, els escacs, pintura de mandales, llegir, estudiar o fer qualsevol consulta al fons de la biblioteca.