Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Logo Moodle

Entitat Escola Verda

QUÈ VOL DIR ESCOLA VERDA?
Les Escoles Verdes és un projecte dels Departaments de Medi Ambient i Educació en les que s' integren aquelles escoles que han elaborat un Pla per i unes accions per tal d' afavorir una bona actitud davant el medi ambient.

La nostra escola sempre ha treballat diferents aspectes mediambientals per tal d' afavorir una actitud responsable i respectuosa amb el medi natural i el nostre entorn.

El curs 2004-2005 els mestres de l' escola vam decidir que voliem adherir-nos en aquesta xarxa d' escoles. Després d' un treball de diagnòstic mediambiental del centre i una anàlisi de la realitat es va constituir un Comitè Ambiental que és qui va fer el disseny de les activitats pel curs 2005-2006.

Aquest mateix Comitè ha elaborat el Pla D' Actuació del Centre (PAC)2006-2009.

El mes d' octubre de 2006 ens han concedit el Distintiu d' Escola Verda. Això ens compromet a continuar treballant tots els objectius del PAC i establir nous camps d' actuació per tal aquest eix transversal sigui un dels principis educatius bàsics de la nostra escola.