Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Logo Moodle

Entitat Cambridge

logo que acredita a la nostra escola com a Centre Preparador d'exàmens de la Universitat de CambridgeLa nostra escola és centre preparador i examinador dels exàmens de Cambridge ESOL (la divisió d’idiomes de la Universitat de Cambridge per a parlants d’altres llengües), per a alumnes més joves: els Young Learners (“joves aprenents”) i pels nivells KET i PET. Examinadors externs formats i autoritzats per Cambridge ESOL garanteixen la millor aplicació d’aquests exàmens, que han estat desenvolupats per a avaluar el coneixement de la llengua anglesa dels nens entre 7 i 12 anys i per a reforçar-ne l’aprenentatge.

Els exàmens de Young Learners donen prioritat a la part oral per tal d’assegurar que els alumnes ja es vagin preparant per a saber-se espavilar en situacions comunicatives diverses. Els alumnes reben un dossier amb exercicis pràctics i una llista amb tot el vocabulari i les estructures gramaticals que poden sortir a l’examen. Els exàmens es practiquen a classe, i els seus mestres els aconsellen sobre com realitzar les diferents parts de la prova. Els alumnes que realitzen els exàmens de Young Learners estan més motivats i també més preparats per a dur a terme, més endavant, els altres exàmens de Cambridge, que tenen un reconeixement internacional en tots els àmbits.

Pensem que la realització d’aquests exàmens està plenament d’acord amb el projecte lingüístic del nostre centre, i que contribuiran a un millor coneixement i domini de la llengua anglesa per part dels vostres fills.