COM TREBALLEM A L'ESCOLA

La Pastoral

Com a escola cristiana tenim un equip de professors que s’encarreguen de potenciar activitats que ajudin als nostres alumnes a viure els valors cristians com poden ser el respecte o l’alegria, valors que sens dubte ajuden a crear un bon ambient de convivència a l’escola. Així mateix, i de manera general des del departament de pastoral vetllem per a que tota l'acció educativa es dugui a terme en coherència amb l'estil educatiu cristià de les escoles del Pare Manyanet. Algunes de les activitats programades són:

Jesús, amb tu compartim la motxilla

Com a escola cristiana catòlica aquest departament s'encarrega d'ambientar i impulsar la programació i realització de les iniciatives i activitats per l'animació cristiana de l'escola. També vetlla perquè el conjunt de l'acció educativa es dugui a terme d'acord amb l'estil educatiu cristià de les escoles del Pare Manyanet. Des de l’Equip de Pastoral es procura que la pastoral no sigui un element aïllat dins de l’escola sinó que tota l’escola respiri pastoral. Per això, volem promoure la formació integral dels alumnes d’acord amb l’estil de vida de l’Evangeli de Nazaret per a construir-se com a persones solidàries i compromeses i així poder millorar la societat i el món.

PREGÀRIA DEL MATÍ

El moment de reflexió i pregària amb què iniciem cada jornada donant gràcies i demanant forces per al dia que comença.

CLASSES RELIGIÓ

El moment de reflexió i pregària amb què iniciem cada jornada donant gràcies i demanant forces per al dia que comença.

CELEBRACIONS

Es realitzen seguint els diferents esdeveniments de l'Any Litúrgic. Com ara les Celebracions d’Inici i final de curs, de Nadal o de Pasqua, del dia de la Pau, etc..

CAMPANYES SENSIBILITZACIÓ

Amb l'objectiu de sensibilitzar sobre el que és la vida i exigències cristianes, així com el treball que desenvolupen molts homes i dones cristianes arreu del món al llarg del curs organitzem diferents campanyes solidàries com: el DOMUND, Manyanet Solidari, Nadal Solidari, el Gran Recapte...

MANYANET SOLIDARI

Col·laboració amb les obres apostòliques que els Fills de la Sagrada Família tenim en països de Llatinoamèrica i Camerun.

SERVEIS

PSICOPEDAGÒGIC

Contribuir a una formació integral de la persona.

MENJADOR

Servei de maenjador amb cuia pròpia.

ACOLLIDA

Tots els matins des de les 8h fins al començament de les classes.

CASAL D'ESTIU

Continuar aprenent i compartint experiències amb els seus companys/es i amics/gues de l’escola i de fora.