COM TREBALLEM A L'ESCOLA

DOCUMENTS

INICI DE CURS

Documents inici de curs

CENTRE

Documents de centre

FORMULARIS

Administració de fàrmacs, permís de sortides...

CALENDARI

Calendari lectiu del curs

REVISTA

Revista digital amb les activitats dels curs

PREINSCRIPCIONS

Documentació de preinscripcions

Convençuts de la importància de conèixer altres maneres de ser i de fer, creiem que és fonamental que els nostres alumnes puguin relacionar-se amb nois i noies d’altres països i cultures.

La Pastoral

Com a escola cristiana catòlica aquest departament s'encarrega d'ambientar i impulsar la programació i realització de les iniciatives i activitats per l'animació cristiana de l'escola. També vetlla perquè el conjunt de l'acció educativa es dugui a terme d'acord amb l'estil educatiu cristià de les escoles del Pare Manyanet.

Des de l’Equip de Pastoral es procura que la pastoral no sigui un element aïllat dins de l’escola sinó que tota l’escola respiri pastoral. Per això, volem promoure la formació integral dels alumnes d’acord amb l’estil de vida de l’Evangeli de Nazaret per a construir-se com a persones solidàries i compromeses i així poder millorar la societat i el món.

“Som família”

Aquest és el lema de les Escoles Manyanet per aquest curs 19-20. Com a escola cristiana tenim un equip de professors que s’encarreguen de preparar activitats que ajudin als nostres alumnes a viure els valors cristians, valors que sens dubte ajuden a crear un bon ambient de convivència a l’escola.
Algunes de les activitats programades són:

PREGÀRIA DEL MATÍ

El moment de reflexió i pregària amb què iniciem cada jornada donant gràcies i demanant forces per al dia que comença.

CLASSES RELIGIÓ

Durant tota l'educació escolar des de P3 fins a 4t d'ESO els alumnes tenen, dins les hores curriculars, l'àrea de Religió Catòlica. Aquesta està programada amb continguts i activitats segons el currículum establert.

CELEBRACIONS

Es realitzen seguint els diferents esdeveniments de l'Any Litúrgic i tenint en compte el lema Manyanet per al curs escolar. Aquestes celebracions res realitzen a l’inici, al Nadal i a final de curs. Tanmateix, es duen a terme dinàmiques de preparació durant el temps d’Advent i de Quaresma.

CAMPANYES SENSIBILITZACIÓ

Amb l'objectiu de sensibilitzar sobre el que és la vida i exigències cristianes, així com el treball que desenvolupen molts homes i dones cristianes arreu del món al llarg del curs organitzem diferents campanyes solidàries com: el DOMUND, Manyanet Solidari, Nadal Solidari, el Gran Recapte...

MENJADOR

L’escola disposa de cuina i menjador propi al servei dels alumnes que ho desitgin. El dinar es fa cada dia en la cuina de l’escola.


La seva organització i gestió la té subcontractada a una empresa especialitzada en menjadors escolars, “Manyanet Serveis”.


Els alumnes poden fer ús mensualment o amb tiquet diari. Per una millor dieta alimentària i per a què els pares coneguin què es menja cada dia, es lliura el menú a l’ inici de cada mes amb recomanacions mensuals de sopars. Els alumnes de secundària diàriament poden triar entre dos segons plats. L’escola té monitors que es fan càrrec de què els alumnes mengin educadament i adequadament , a més d’ estar a la seva disposició i vigilància després de dinar.

Els menús de cada mes els trobareu penjats a la plataforma Alexia, apartat Galeries.

SMENÚS DESEMBRE

pdf-logo pdf-logo pdf-logo pdf-logo pdf-logo pdf-logo

Basal

Colesterol

Fructosa

Gluten

Baix Calories

Lactosa


pdf-logo pdf-logo pdf-logo pdf-logo pdf-logo pdf-logo

Peix, lactosa, marisc

Truita

Porc

Fruits secs marisc

Carn

Carnpdf-logo pdf-logo pdf-logo pdf-logo pdf-logo pdf-logo

Faves

Plv, si vedella

Plv, fruits secs, crustacis

Plv, Gluten

Salsa tomàquet

Llegums